ALLES VOOR AZIATISCH KOKEN 

 

Wat is gestart met ‘deur aan deur’ verkoop door Nederland is uitgegroeid tot een ruime Aziatische supermarkt waar jij bij binnenkomst exotische kruiden ruikt en kunt snuffelen tussen een compleet aanbod van wereldwijde producten.

Thien Hung Asian Supermarket in hartje Zwolle bestaat minimaal 30 jaar en wordt gerund door twee generaties van de familie.

Heb je nog een vraag of suggestie, neem contact met ons op of kom bij ons langs!

HET ADRES VOOR AL UW OOSTERSE PRODUCTEN

 

Het assortiment is uitgebreider dan ooit en varieert van landen zoals China, Japan, Vietnam en Filipijnen en reikt toe tot India, Ghana en Suriname. Wij bieden de volgende productgroepen aan: levensmiddelen, cosmetica, homeopathische kruiden, servieswaar en kookwaar.

De toko trekt culinaire proevers aan van verschillende etniciteiten en wij zijn altijd enthousiast en bereidt om te helpen. Wij streven ernaar klanten kennis te laten maken met producten die voor hen nog onbekend zijn of producten die klanten tijdens een vakantie zijn tegengekomen. Door uitleg te geven en recepten te delen merken wij dat klanten nieuwe exotische recepten durven uit te proberen.

Thien Hung Asian Supermarket

THIEN HUNG

REMBRANDTLAAN 11, 8021 DC, ZWOLLE

Tel: 038 454 7475

INFO@THIENHUNG.NL

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag      09:00 – 18:00

Zaterdag                       09:00 – 17:00